Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ερωτικό σαββατοκύριακο στη Λεμεσό











ΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ - ΣΤΕΡΓΟΣ ΒΟΛΑΣ



Αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έφτασε στο νησί μας η πτήση που μετέφερε την τηλεοπτική Λόλα, κατά κόσμον Άντα Μαρία Λιβιτσάνου, και το σύντροφό της και τραγουδιστή Στέργο Βόλα. Τα ωράρια για τα γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί η Άντα είναι πολύ εξαντλητικά αυτό το διάστημα και ταυτόχρονα με τις συνεχείς πρόβες του Στέργου και τις εμφανίσεις του σε μαγαζί της Αθήνας, καθιστούν δύσκολο τον κοινό ελεύθερό τους χρόνο.
Δύο επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού για γκεστ εμφανίσεις στο club Prestige της Λεμεσού και στο club Bling της Λευκωσίας αποτέλεσαν την ιδανικότερη αφορμή για να περάσουν ένα ρομαντικό τριήμερο στο νησί της Αφροδίτης. Η Άντα, φτάνοντας στο ξενοδοχείο Kanika Elias Beach, που τη φιλοξενούσε, συγκινήθηκε, αφού θυμήθηκε πως στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έκανε διακοπές με τη μητέρα της πριν από αρκετά χρόνια. «Θυμάμαι που έπαιζα στις λιμνούλες του ξενοδοχείου» έλεγε συγκινημένη σε έναν από τους υπαλλήλους υποδοχής. Το βράδυ δείπνησαν μαζί με φιλικά τους πρόσωπα στο Marrone Rosso και γύρω στις 12 η Άντα έφυγε για το club Prestige. Σε δηλώσεις της σε τοπικό κανάλι αναφέρθηκε στην μπάντα που έχει και ονομάζεται Volt και στην οποία τραγουδά μαζί με το σύντροφό της. Η βραδιά τους τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο Νότες.
Το επόμενο μεσημέρι έφαγαν στο beach bar-restaurant Drops, αφού η μέρα ήταν ηλιόλουστη. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, έκαναν για αρκετή ώρα spa και το ίδιο βράδυ συναντήθηκαν με το στενό τους φίλο και επιχειρηματία Γιάννο Αθηαινίτη για δείπνο. Γύρω στις 12.30 τα μεσάνυχτα η ηθοποιός περνούσε την είσοδο του club Bling εν μέσω χειροκροτημάτων από τους εκατοντάδες θαυμαστές της. Όλοι είχαν να λένε τα καλύτερα για την Άντα, που είναι ένα πολύ συμπαθητικό και προσγειωμένο κορίτσι. Εκείνο το βράδυ για δύο ολόκληρες ώρες φωτογραφιζόταν με αρκετούς θαυμαστές της. Η επιστροφή της Άντας και του Στέργου στην Αθήνα έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανερχόμενη ηθοποιός δέχτηκε καινούργια πρόταση από τον ΑΝΤ1 για μια νέα τηλεοπτική σειρά και είναι πολύ κοντά στη συνέχιση της συνεργασίας της με το κανάλι.